ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

LIFTEK
Ασανσέρ Σύρος & Μύκονος | Εγκατάσταση - Συντήρηση & Επισκευή Ανελκυστήρων Σύρος & Μύκονος


Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “LIFTEK” με έδρα τη Σύρο και τη Μύκονο, δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της εμπορίας ολοκληρωμένων συστημάτων ασανσέρ - ανελκυστήρων και αναβατορίων σε Σύρο, Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη και στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Λαγαμτζής Μ. Χρήστος είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και Τεχνικός Ασφαλείας με άδεια εργασίας του υπουργείου Βιομηχανίας,και την μοναδική αδειοδότηση για τις Κυκλάδες από την Περιφέρεια νοτίου Αιγαίου με αρ,αδείας Νο 1.

Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα των ασανσέρ και των κυλιόμενων κλιμάκων, ο Χρήστος Λαγαμτζής είναι σε θέση να παράσχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής, συντήρησης και επισκευής ανελκυστήρων - ασανσέρ.

 


 

Το ανθρώπινο δυναμικό της FIRE TEK αποτελείται από έμπειρους, καταρτισμένους τεχνικούς, οι οποίοι παρέχουν υψηλή τεχνολογική υποστήριξη σε όλα τα στάδια ενός νέου έργου.

 


 

 
Ανελκυστήρες οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι και συντηρούνται από την εταιρεία FIRE TEK αφορούν όλους τους τύπους εγκατάστασης όπως:
 
 Ανελκυστήρες προσώπων
Ανελκυστήρες φορτίων
Ανελκυστήρες αναβατόρια 
Κυλιόμενες σκάλες και διάδρομοι
Ανελκυστήρες ή Καθίσματα Α.Μ.Ε.Α. 
Υδραυλικούς Ανελκυστήρες 
Ηλεκτρομηχανικούς Ανελκυστήρες
Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο 
Μεταλλικές κατασκευές φρεατίων για Ανελκυστήρες
 
Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία FIRE TEK περιλαμβάνουν τους παρακάτω τομείς:
 
Μελέτη Ανελκυστήρων 
Εγκατάσταση Ανελκυστήρων 
Συντήρηση Ανελκυστήρων 
Επισκευή Ανελκυστήρων
Ανακαίνιση Ανελκυστήρων
Εκσυγχρονισμός Ανελκυστήρων 
Πιστοποίηση Ανελκυστήρων
Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

 


 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η εταιρεία FIRE TEK που εδρεύει στη Σύρο και την Μύκονο σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές ανελκυστήρων όπως: Kleemann, Metron & Oilift, διαθέτει ανελκυστήρες τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών για τους περισσότερους τύπους ασανσέρ. Με αυτό τον τρόπο μειώνει το χρόνο επισκευής των βλαβών και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ανταγωνιστικές τιμές.